Benkő Boglárka - Evaluarea stării cu biorezonanță și consultație personalizată

Benkő Boglárka - Evaluarea stării cu biorezonanță și consultație personalizată

(0 Recenzii)
Preț cu TVA: 275 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: serv 15
 

Evaluarea stării cu biorezonanță poate fi făcută în Miercurea Ciuc sau în altă localitate prin comun acord. Această evaluare oferă o imagine completă a stării de sănătate a persoanei, a funcționării diferitelor organe, precum și a cantității și lipsei de nutrienți, vitamine, minerale și hormoni. După aceea, te voi ajuta ca consultant în nutriție și stil de viață cu o consultație personalizată conform obiectivelor tale. Scopul meu este să îți crești calitatea vieții și nivelul de energie prin mici schimbări, dar în mod eficient și ușor, atingând astfel obiectivele în stilul tău de viață. Totul durează în total două ore și jumătate.

Prețul este 275 de RON și voucherul poate fi folosit până la 1 iunie 2022.

Voucher cadou - livrare în format fizic prin curierat sau online pe e-mail. Pentru mai multe informații  nu ezitați să mă contactați!

Benkő Boglárka - consultant în nutriție și stil de viață
tel. 0741-687410

 

Biorezonancia állapotfelmérés és személyreszabott konzultáció

A biorezonancia állapotfelmérést Csíkszeredában vagy megegyezés alapján más településen is igénybe lehet venni. Ez a felmérés egy teljes képet ad az egyén egészségügyi állapotáról, a különböző szervrendszerek működését, valamint tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, hormonok mennyiségét, hiányát is képes kimutatni. Ezt követően pedig egy személyreszabott konzultációban a céljaidnak megfelelően fogok segíteni, mint táplálkozás és életmód tanácsadó. Célom, hogy hatékonyan, egyszerűen tudj kis változásokat beiktatni, annak érdekében, hogy életminőséged és energiaszinted magasabb legyen, ezzel elérve a kitűzött céljaid az életmód terén. Mindez összesen két és fél órát vesz igénybe.

Ára 275 RON és felhasználható 2022. június 1-ig.

Az ajándékutalványt nyomtatott formában futárral vagy elektronikus formában emailben küldjük, egyeztetés után. További információkért keressenek bátran!

Benkő Boglárka - táplálkozás és életmód tanácsadó
tel.
0741-687410

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

  • Bucurie
  • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
  • Practic pentru femei
  • Inlove with nature
  • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
  • Travel set
  • Șotron - Covor de joacă
  • Set săpunuri bărbătești