Nia - dans 4 ocazii

Nia - dans 4 ocazii

(0 Recenzii)
Preț cu TVA: 100 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: serv 14
 

Voucher cadou - livrare în format fizic prin curierat sau online pe e-mail.
Cursurile se desfasoara in Oredea sau online.

Iti doresti de mult sa faci ceva care sa iti implice toata fiinta, de la corp si minte, la emotii si spirit?
Te-ai bucura sa afli ca acest lucru este realizabil prin intermediul unui set de miscari sincronizate intr-un frumos dans ?

Dansul NIA combina dansul artistic, artele martiale si tehnicile de vindecare cu alte miscari simple. Toate impreuna, aceste tehnici pun in miscare atat corpul, cat si mintea, emotiile si spiritul. Miscarile sunt simple, lente si repetate in mod intentionat de mai multe ori pentru a da timp celui care danseaza sa se poata conecta la dansul interior la starea pe care i-o trezesc miscarile. Fiecare persoana poate descoperi, explora, dezlantui si spori propriul potential de a duce o viata sanatoasa si cu sens, prin cuplarea simturilor si prin ascultatea propriului corp. Este o practica non-impact care se adapteaza la nevoile si abilitățile individuale. Acest dans este seducator, pasionant si conduce corpul, inima si sufletul sa se traiasca starea de unitate.
Vino sa te bucuri si sa dansezi alaturi de noi!
Se danseaza cu picioarele goale.

Pentru mai multe informații sau alte tipuri de vouchere (ex. altă valoare, mai multe ocazii, etc), nu ezitați să mă contactați!

Contact:
tel.. 0773 320 298
Email : szabo.andi.now@gmail.com
fb group: NiaTÁNC aLive!   https://www.facebook.com/groups/niatancalive/?ref=share

Az ajándékutalványt nyomtatott formában futárral vagy elektronikus formában emailben küldjük, egyeztetés után. A szolgáltatás Nagyváradon személyes jelenléttel vagy online is igénybe vehető. További információkért vagy egyéb utalványokért (pl. más értékben) keressenek bátran!


A Nia Technika (Neuromuscular Integrative Action), a keleti hangzású neve valójában rövidítés, melynek jelentése úgy foglalható össze:az idegrendszer, a légző- és keringési rendszer, mozgással történő harmonizálása.  

Ez a holisztikus fitneszirányzat az Egyesült Államokból származik. Megalkotói Debbie és Carlos Rosas, akik egy olyan mozgásvilágot hoztak létre, mely harmonikusan ötvözi a keleti harcművészetekből átvett taj-csi-, taekwondo-, aikido elemeket és a jógapozíciókat, a Nyugat táncművészetének stílusaival (modern tánc, Duncan dance, jazztánc, funky), illetve a terápiás módszerek közül az Alexander-technikával és a Feldenkrais-módszerrel.

 

A Nia úgy „használja” a testet, hogy mozgáson és az érzékelésen keresztül segíti elérni a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egészséget, jólétet. A Niában nem csupán a mozdulatokat használjuk, hanem a hozzájuk fűződő érzelmi és vizualizációs elemeket, hangokat, filozófiai gondolatokat, amelyek így együtt az óra végére új, különleges élményt, az ellazulás és a felfrissülés érzését hozzák magukkal.

 

A Nia Technika új megközelítése a testedzésnek. 
Nem csupán a szép alak eléréséhez vezet, hanem segít visszanyerni a mozgás örömét és azt, hogy otthon érezzük magunkat a testünkben. A sokszor ismételt, bárki számára könnyen végrehajtható mozdulatok jótékony energetikai hatásukkal harmonizálják a testet és a lelket, és segítik a szervezetben az életenergia áramlását. 
A taj-csi lágy, folyamatos mozdulatait kemény küzdősport elemeit jazzes tánclépések, laza funkymozdulatok és speciális légzőgyakorlatok váltják. Ennek köszönhetően az óra változatos, szórakoztató és élvezetes. Nincsenek szigorú szabályok. Bár az érzékelés és a megfigyelés fontos része a foglalkozásnak, mégis a lényeg a feloldódás, az ősi erővel bíró tánc által kiváltott „transzállapot” megélése. Egyszerűen nem lehet rosszul csinálni! :)
A Nia ajánlott mindazoknak, akik szeretnek zenére mozogni, nőknek és férfiaknak egyaránt, minden életkorban. Gyakorlása erősíti a szív- és érrendszert, a légző- és izomrendszert, növeli az ellenálló képességet, a rugalmasságot, hajlékonyságot és az állóképességet, segíti a relaxációt. 
Lehetőséget ad a lelki belső felfedezésre. Külföldi tapasztalatok alapján állítható, hogy speciális célcsoportok esetén is kiválóan alkalmazható, mint menstruációs problémák esetén, menopauza, szülés utáni regeneráció, ízületi betegségek, depresszió, műtétek utáni rehabilitáció.
Minden egyes Nia mozdulat személyre formálható bármely szinten lévő fittséghez és állóképességhez. Gyakorlásához semmiféle előképzettség nem szükséges! Az oktató több intenzitási szintre lebontva mutatja be a gyakorlatokat, és folyamatosan arra ösztönzi a résztvevőket, hogy minden pillanatban a számukra megfelelő fokozatot alkalmazzák.

  Érzékeld magad a testedben, fedezd fel magad a mozdulataidban! Próbáld ki a Niát! 

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

  • Bucurie
  • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
  • Practic pentru femei
  • Inlove with nature
  • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
  • Travel set
  • Șotron - Covor de joacă
  • Set săpunuri bărbătești