Leagăn și tacâm pentru copii

Leagăn și tacâm pentru copii

(0 Recenzii)
Preț cu TVA: 350 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: leagan
 

Conținutul pachetului:

1. Leagăn – Lil’nest
Leagănele sunt lucrate manual, cu multă grijă și dragoste. Este ideal atât pentru interior, cât și pentru exterior. Leagănul este realizat handmade, din lemn de fag, material textil natural, bumbac 100%, cu șnur răsucit din bumbac, potrivit pentru micuți.
Recomandăm ca leagănul să fie folosit de când cel mic stă sprijinit în șezut, începând cu vârstă de 6 luni.
Greutatea maximă recomandată este până la 25 kg.
Sprijină dezvoltarea fizică generală a copiilor și contribuie la echilibrul și coordonarea acestora, fără a strânge coloana vertebrală sau pelvisul.
Dimensiuni: Lungime șnur din bumbac : 4 x 145 cm Materiale folosite: bumbac natural, lemn masiv de fag Vârstă: 6+ luni Greutate adecvată până la 25 kg.
Pachetul conține șezut leagăn din bumbac gros, pernă din bumbac cu umplutură hipoalergenică, șnur răsucit din bumbac cu grosime de 10mm, 4 cercuri lemn, 4 mărgele lemn, 4 bete susținere șezut, 2 carabine. Leagănul include carabine pentru agățare. Se poate prinde în jurul unei grinzi, doar cu ajutorul carabunelor sau se poate pune un sistem de prindere în tavan.
❣De reținut ❣
A se folosi numai sub supravegherea unui adult! Nu suntem responsabili pentru nicio vătămare cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului! Modele disponibile: panda, broască, hipo, girafă, cățeluș

2. Tecămuri – Gaby Bizsu
Setul conține o furculiță, o lingură și un cuțit.
Tacămurile pentru copii sunt ideale pentru copii cu vârsta începând de la 1 an. Produsele sunt decorate manual cu lut polimeric. Tacâmurile sunt fabricate din inox.
Produsele pot fi spălate normal cu buretele. Nu se pot spăla la mașina de spălat vase, și nu pot fi utilizate în microunde.

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

  • Bucurie
  • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
  • Practic pentru femei
  • Inlove with nature
  • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
  • Travel set
  • Șotron - Covor de joacă
  • Set săpunuri bărbătești