Emerald Pack

Emerald Pack

(0 Recenzii)

Manufacturat de:

Em's Naturals

Em
Preț cu TVA: 113 lei

Cumpăr
favorite

Set cosmetice Em's Naturals ideal pentru bărbați.

Férfiaknak ideális Em's Naturals kozmetikumcsomag.

Cod produs: ems7
 

(RO) Setul conține:

 1. Săpun tradițional (Silver Pine) inspirat din pădurea de conifere, în care apa de immortelle era amestecată cu unturi și uleiuri vegetale, iar ingredientele lor active naturale hrănesc si elasticizează pielea. Diversele uleiuri esențial de pini și brazi sunt îmbogățite cu uleiuri esențiale de portocale și scorțișoară în acest săpun. Culoarea este dată de un colorant natural, pudră de clorofilă, care se poate estompa în timp. 100-110 gr.
 2. Săpun tradițional, preparat cu nămol din Marea Moartă, care conține cantități mari de săruri minerale și elemente cu efecte benefice asupra pielii. Pentru a-l face și mai hidratant, am suplimentat nămolul cu lapte de capră, care are un conținut mai mare de grăsimi, oferind astfel un efect de hrănire asupra pielii uscate. L-am asociat cu un amestec de uleiuri esențiale de eucalipt, arbore de ceai și lavandă. ~60 gr.
 3. Deodorant natural, fără aluminiu, bicarbonat de sodiu sau pudră de alaun - produsul nu inhibă transpirația, ci absoarbe umezeala cu ajutorul pudrei de bambus. Varianta aceasta masculină conține uleiuri esențiale de mentă, arbore de ceai și bergamotă. Recipientul deodorantului este din carton reciclat. ~70 gr.
 4. Șampon solid preparat din unt și ulei vegetal, agenți condiționatori și tenside care asigură o curățare optimă și o spumă bogată. Fiindcă nu este săpun, nu este nevoie de clătire acidică după folosirea lui. Se poate opta între versiunea pentru păr uscat/normal (cu parfum de bergamotă și vanilie) sau pentru păr gras/aftectat de mătreață (cu parfum mai medicial, de rozmarin și salvie). ~90 gr.

Ca să-ti facem pregătirile de crăciun mai ușoare, setul vine gata ambalat intr-o cutie cadou, cu o mică supriză.

Produsele sunt realizate manual și pot prezenta mici diferențe față de cele prezentate.

 

(HU) A csomag tartalma:

 1. Tűlevelű erdő ihlette hagyományos szappan (Silver Pine), melyben az immortelle vizet növényi vajakkal és olajakkal kevertem, természetes hatóanyagai így táplálják és rugalmassá teszik a bőrt. A különböző fenyő illóolajakat naranccsal és fahéjjal gazdagítottam ebben a szappanban. Színét egy természetes festékanyag, a klorofillpor adja, amely idővel kifakulhat. 100-110 gr.
 2. Holt-tengeri iszappal készült hagyományos szappan, amely nagy mennyiségű ásványi sót és a bőrre jótékony hatású elemeket tartalmaz. A hidratálás érdekében, az iszapot kecsketejjel egészítettem ki, amely magasabb zsírtartalmának köszönhetően tápláló hatást biztosít a száraz bőrön. Eukaliptusz, teafa és levendula illóolajok keverékével párosítottam. ~ 60 gr.
 3. Természetes dezodor, alumínium, szódabikarbóna vagy timsópor nélkül - a termék nem gátolja az izzadást, de bambuszpor tartalma felszívja a nedvességet. Ez a férfias változat menta, teafa és bergamott illóolajokat tartalmaz. A termék tartálya újrahasznosított kartonból készült. ~70 gr.
 4. Növényi vajakból és olajakból, kókusztenzid és kondicionáló anyagok segítségével készült szilárd sampon, amely optimális tisztítást és sűrű habot biztosít. Mivel nem szappanról van szó, használat után nincs szükség savas öblítésre. Választható száraz / normál hajra (bergamott és vanília illatú) vagy zsíros / korpás hajra (rozmaring és zsálya illatú). ~ 90 gr.

A karácsonyi készülődés megkönnyítése érdekében a készlet ajándékdobozba csomagolva érkezik, egy kis meglepetéssel.

A termékek kézzel készülnek, ezért kis eltérések lehetnek a fotókhoz viszonyítva.

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

 • Bucurie
 • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
 • Practic pentru femei
 • Inlove with nature
 • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
 • Travel set
 • Șotron - Covor de joacă
 • Set săpunuri bărbătești