Servetel pentru bucatarie, unpaper, zero waste, floricele – set 5 buc, cu capse

Servetel pentru bucatarie, unpaper, zero waste, floricele – set 5 buc, cu capse

(0 Recenzii)

Manufacturat de:

VeraGreen

VeraGreen
Preț cu TVA: 79 lei

Cumpăr
favorite

Aceste prosoape super-absorbante sunt perfecte pentru a șterge rapid scurgerile, petele și alte mizerii. Le puteți folosi și ca niște prosoape pentru ștergerea tejghelelor, oglinzilor sau aparatelor, dar sunt suficient de moi pentru a fi utilizate și la ștergerea gurii sau a mâinilor copilului după masă.

Cod produs: VGr23
 
 • EȘTI PREGĂTITĂ PENTRU ORICE SITUAȚIE! De la bucătărie la baie – nu există limite pentru șervețelele noastre reutilizabile UNPAPER! Aceste prosoape super-absorbante sunt perfecte pentru a șterge rapid scurgerile, petele și alte mizerii. Le puteți folosi și ca niște prosoape pentru ștergerea tejghelelor, oglinzilor sau aparatelor, dar sunt suficient de moi pentru a fi utilizate și la ștergerea gurii sau a mâinilor copilului după masă.

Șervețelele noastre reutilizabile UNPAPER pot fi utilizate umede sau uscate, pe orice suprafață.

EFORT MIC, CURĂȚENIE TOTALĂ! Șervetelele de bucătărie reutilizabile UNPAPER sunt super puternice, pot absorbi de până la 10 ori mai mult decât prosoapele de hârtie tradiționale și sunt atât de rezistente, încât nu se vor destrăma atunci când sunt umede sau când se spală petele încăpățânate. Fabricate dintr-un strat dens de țesătură, își păstrează forma și nu se adună. Țesătura din flanel și bumbac certificată 100%, șterge totul curat fără a zgâria și a murdări în timp ce nu lasă scame în urmă.

 • NATURAL ȘI SIMPLU, GATA DE A FI REUTILIZAT! Șervețelele noastre reutilizabile UNPAPER sunt lavabili, pot fi spălate la mașină la 60 ° C, făcându-le foarte ușor de curățat. Cu cât sunt folosite mai mult, cu atât absorb mai bine. Și datorită capacităților de uscare rapidă, acestea sunt gata să fie folosite din nou cu câteva ore mai târziu!

De asemenea, nu ocupă prea mult spațiul. Rulați cu ușurință șervețelele reutilizabile UNPAPER pe suportul de lemn/metal sau așezați-le într-un coș – la îndemână.

 • UN PAS IMPORTANT PENTRU O CASĂ ZERO DEȘEURI! Spuneți adio produselor supraevaluate, ineficiente și dăunătoare chimic care ne distrug planeta și vă costă mai mult de 1000 LEI/ pe an.

Șervețelele reutilizabile UNPAPER în rolă este o alternativă fără deșeuri față de prosoapele obișnuite de hârtie – le puteți spăla din nou și din nou.

Dar ce e mai bun: faceți mai puține drumuri la supermarket pentru completare  – economisiți timp, bani și spațiu în casa dvs. Cu pachetul nostru de 5 bucăți, puteți utiliza unul în fiecare zi, aveți întotdeauna unul la îndemână pentru diferite ocazii și nu rămâneți niciodată fără șervețele.

 • BUCĂTĂRIA VA FI MAI SPAȚIOASĂ, ELEGANTĂ ȘI ZERO WASTE! Alegând șervețelele noastre reutilizabile UNPAPER, bucătăria dvs. va fi mai spațioasă. Pur și simplu derulați prosoapele de pe suportul din lemn; se încheie în mod natural unul de celălalt cu capse, nu sunt necesare clipuri. Impresionați-vă oaspeții deoarece șervețelele noastre reutilizabile UNPAPER sunt elegante, haioase, și pot fi folosite și ca șervețele la masa de cină. Acordă un aer familiar și de confort întregii locuințe.

De asemenea, este și un cadou ideal!

Produsul este fabricat în România, prin cumpărarea ei susțineți o afacere mică locală.

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

 • Bucurie
 • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
 • Practic pentru femei
 • Inlove with nature
 • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
 • Travel set
 • Șotron - Covor de joacă
 • Set săpunuri bărbătești