Inlove with nature

Inlove with nature

(0 Recenzii)
Preț cu TVA: 174 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite

Set cadou pentru femei care aspira la un trai sustenabil în fiecare aspect a vieții, indiferent daca e vorba despre sănătate, moda sau treburi cotidiane.
Setul conține:
→ inel + bratară realizate manual din sticla reciclată
→ breloc pentru uleiuri esențiale
→ sac pentru pâine căptușit


Cod produs: inlove
 

Set cadou pentru femei care aspira la un trai sustenabil in fiecare aspect a vietii, indiferent daca e vorba despre sanatate, moda sau treburi cotidiane.

Conținutul pachetului.

1. Un set de inel + bratară realizate manual din sticlă reciclată în atelierul Inizza. Metoda de prelucrare a sticlei este prin tehnologia fusing. Diametru elementului de sticla este de aprox. 11x13 pe o baza de oțel inoxidabil hipoalergenic - adica nu provoaca iritații nici la piele sensibilă. Ambele piese din set au mărimi universale, reglabile.

2. Un breloc pentru uleiuri esentiale realizat de HaZsoTi Creations - ideal pentru 10 sticluțe de 2ml folosind material impermeabil pe exterior și bumbac în interior.
Mărime: 13x8x2.5 cm

Un sac pentru pâine căptușit realizat în atelierul Greenmade Zerowaste - pentru cumpararea și a depozitarea pâinii și a produselor de patiserie - o alternativa zero-waste la ambalajele de unica folosință. Sacul este potrivit pentru depozitarea în condiții optime a pâinii: impermeabilitatea căptușelii previne uscarea, dar totodata permite o aerisire minimă prin microperforațiuni pentru a preveni mucegăirea. Mărime: 35x30 cm, pentru pâine de aprox. 1 kg.

Ca să-ti facem pregătirile de crăciun mai ușoare, setul vine gata ambalat într-o cutie cadou.

Produsele sunt realizate manual și pot prezenta mici diferențe față de cele prezentate.

Recenzia ta

Cele mai vizitate produse

  • Bucurie
  • Isabella Boutique Hotel - Mommy's break
  • Practic pentru femei
  • Inlove with nature
  • Plete buclucașe - Set îngrijire păr pentru fete
  • Travel set
  • Șotron - Covor de joacă
  • Set săpunuri bărbătești