GK Candles

Gergely Kata PFA

Cod unic de inregistrare: 44337408

Prezentare

GK Candles a pornit de la un simplu hobby şi de la pasiunea de a crea mici cadouri parfumate pentru cei dragi în pragul sărbătorilor sau cu ocazia zilelor de naştere ale prietenelor.

Am intrat pe piaţa lumânărilor în toamna anului 2020. Feed-backurile pozitive primite de la prieteni şi de la primii mei clienţi m-au determinat să investesc mai multă energie şi echipament profesional în această activitate şi drept urmare, să lansez brandul GK Candles.

Lumânările pe care le fac sunt turnate individual în serii mici, fiecare aromă este realizată cu un design aparte. Decorarea lor se realizează cu flori uscate, frunze şi boabe culese din grădini sau din pădure, fructe uscate, mirodenii şi cristale semipreţioase.

Odorizantele pentru dulap şi tabletele pentru vasul de aromaterapie din ceară de soia reprezintă o noutate pentru mulţi dintre Dvs! au apărut recent la noi şi nu sunt încă foarte cunoscute. Odorizantele pe sfoară sunt de diferite forme şi se pot atârna în dulap sau în garderobă între haine, dar pot fi agăţate pe orice perete din casă, ca şi mici decoraţiuni aromatice.

Atât lumânările cât şi odorizantele sunt făcute din ceară naturală de soia folosind uleiuri parfumate vegane (fără ftalaţi şi parabeni) şi sunt în conformitate cu standardele IFRA (Asociaţia Internaţională a Parfumurilor).

Fitilul este ecologic, făcut din bumbac în amestec cu fibre de in, nu conţine plumb sau zinc. Lumânările nu elimină toxine în timpul arderii, nu provoacă dureri de cap, nu sunt dăunătoare oamenilor sau mediului înconjurător.

 

Produsele afisate pe www.angelcaravan.ro sunt distribuite de:

SC ANGEL CARAVAN SRL
Mediaș, str. Angărul de Sus, nr. 27, jud. Sibiu
CUI 44430921
Nr. Inmatriculare: J32/1162/2021
Banca Transilvania
IBAN RO06BTRLRONCRT0608520901
Telefon: 0740939768
Email: transylvanianevent@gmail.com