Golden Beetle Jewelry

Kovacs e andrea

Cod unic de inregistrare: 42035993

Prezentare

Colectarea resurselor

Majoritatea resurselor organice pentru crearea bijuteriilor sunt din grădina proprie și din pădurile Brașovului. Aici amprentele binecunoscute a celor patru anotimpuri devin eterne. Crengile uscate, mugurii, frunzele și fructele sunt toate dragi mie în crearea bijuteriilor.

Producția

După colectarea materialelor organice începe producția. Bijuteriile sunt lucrate aproape în totalitate manual, cu grijă de a ocroti frumusețea lor naturală. Datorită acestui fapt fiecare bijuterie creată în atelier este unică și nerepetabilă ca și natura.

Mediul și moda

Iubesc să combin fascinația pentru natură cu elementele din modă pentru a crea bijuterii sustenabile și lucrate etic. Slow fashion se prezintă și la Golden Beetle, căci unele bijuterii necesită chiar între 1 - 3 ani de a fi realizate. Plantele din propria grădină necesită multă îngrijite și timp. La fel ca și prelucrarea lor.

Notă: bijuteriile nu sunt doar acoperite cu argint 925, ele sunt 100% din metal prețios. Între poză și produsul trimis s-ar putea fi o mică diferență, căci reproducția lor nu poate fi identică – ca fiecare floare – ele se diferă între ele.