SESID

SESID

Termeni și condiții

Site-ul www.angelcaravan.ro este operat de S.C. Angel Caravan SRL, având CUI: 44430921, NR. ORC: J32/1162/2021 cu sediul social: MEDIAȘ, ANGĂRUL DE SUS NR. 27, COD POȘTAL 551052

Scopul acestui site este de a desfășura activitatea comercială în vederea comercializării produselor direct de la producători și de informare a vizitatorilor site-ului prin conținutul oferit: texte, fotografii, bază de date, logo, servicii, reclame.

Pe acest site sunt prezentate servicii și produse ale diverșilor producători, ce pot fi achiziționate de pe site-ul www.angelcaravan.ro deținut de către  S.C. Angel Caravan SRL. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. 

Limitarea responsabilității

Prin utilizarea acestui site, sunteți în mod expres de acord cu următoarele:

  •  S.C. Angel Caravan SRL, angajații sau afiliații săi nu vor putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site, acces neautorizat la datele utilizatorului, declarații sau acțiuni ale terților asupra informațiilor site-ului.
  •  S.C. Angel Caravan SRL nu oferă garanție că informațiile de pe acest site îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră.

În cazul în care considerați că orice material pus la dispoziție pe acest site încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să semnalați acest aspect la office@angelcaravan.ro

Reclamații

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru sesizările legate de un produs achiziționat de la acest producător, rugăm utilizatorii site-ului să scrie sesizarea la adresa de email din pagina de producător.  

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.

În cazul unui eveniment de forță majoră, nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.